În Bucureşti reclamele au devenit extrem de agresive, deja în detrimentul oraşului.

12 august 2015 [Raiden] Bucurestii lui Raiden

Da, s-au refăcut trotuarele în zona Universitate-Rosetti, pe b-dul Carol I, unde dalele de curte interioară puse în anii ’90 se deterioraseră în ultimul hal. Bun aşa.

Desigur, panourile publicitare inestetice de pe trotuare au supraviețuit, repavarea petrecându-se primprejurul lor. Mai mult, a apărut o nouă generație, ca cel din poză, ce se adaugă celor deja existente.

De ce s-avem şi noi trotuare libere, să vedem ce-i pe stradă, să nu ne mai agreseze atăta vizual reclamele care oricum enervează pe toată lumea? Primăria lui Oprescu mulge şi ultimul bănuț de pe urma domeniului public, însă cu sacrificarea confortului pietonilor. Noile panouri sunt mai fancy, cu stâlp mai finuț şi bază ornată. Ce draguț.

Cum am mai zis, suntem pro publicitate, însă făcută cu moderație. În Bucureşti reclamele au devenit extrem de agresive, deja în detrimentul oraşului.

11824921_880605188680413_6792694352316037702_n

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign