Dezvoltare eficientă şi utilă pe verticală. Bravo!

22 septembrie 2015 [Raiden] Bucurestii lui Raiden

Numai nişte oameni iresponsabili şi/sau extrem de corupți din administrația locală pot da autorizație să se ridice o coşmelie de termopan deasupra Pieței Universității, unul dintre locurile istorice majore ale Bucureştiului.

Restaurantul Silk de la Z Boutique Hotel, din spatele Palatului Suțu (Muzeul Municipiului) s-a extins anul ăsta cu un etaj. Asta deşi clădirea în care funcționează era deja prea înaltă încă de la construcție (anii ’30).

Etajul suplimentar aduce profit adițional restaurantului şi oferă fix aceeaşi panoramă de sus a Pieței Universității ca etajul inițial, doar cu 2 metri mai sus. Wow. Noua structură arată oribil şi extrem de kitschos. Strică şi mai mult aspectul zonei, şi aşa distrus de refacerea opresciană a zonei statuilor.

Autoritățile nu trebuiau să aprobe aşa ceva. De oriunde priveşti, extensia aia deranjează, dar cel mai mult deranjează când te uiți din Piață. Kabulul s-a mutat la Bucureşti.

Dezvoltare eficientă şi utilă pe verticală. Bravo!

11947443_893699314037667_410135775186065128_n

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign