Șase artiști expun ”Alandala”

09 septembrie 2015 Agentia de Carte Agentia de carte

Joi, 10 septembrie 2015, de la ora 18.00, la Galeria Artelor a Palatului Cercului Militar Național din București are loc vernisajul expoziţiei ”Alandala” și, de asemenea, întâlnirea cu artiștii expozanți Ene Bogdan, Adina Iftode, Eugen Ilina, Laurențiu Midvichi, Costache Popescu Ghergani și Lavinia Stoica Stănescu. Expoziția poate fi vizitată până pe 24 septembrie 2015.

„Alandala” aduce laolaltă șase artiști și tot atâtea feluri de pictură. Mai degrabă diferiți, aflați cu toții în marginea figurativului, se expun nepotrivirilor. Privită ca experiment de punere la lucru a fragmentarului, întâlnirea celor șase prilejuiește, în felul unei antologii, ruperi de ritm și contraste ludice. Mai aproape sau mai departe de figură, fiecare dintre cei șase artiști aduce o întrebare ivită din propria experiență a travaliului pictural.

Program de vizitare: zilnic, între orele 11.00 – 19.00

Galeria Artelor, Palatul Cercului Militar Național, B-dul Regina E lisabeta 21, București

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign