Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

urlă.

07 septembrie 2015 The Hungry Mole Bucuresti, simplu

Muzica trebuie să urle – altminterea nu-i muzică. Și nu urlă numa-n boxele manelistului; ci și – și din păcate, mai ales – în boxele celuilalt, cel care disprețuiește manelistul.

Așa s-a-ntîmplat vineri și sîmbătă, în piața de lîngă Ateneu, unde s-a ținut o scursură artistică numită „Folk you”, cu Florian Pittiș – ca întotdeauna – ca înger păzitor pe afiș.

Lasă că nu-nțeleg ce-are folkul cu artiști ca Taxi, Antract, Iris, ș.a. – artiști care s-au produs în piața amintită.

Doar că la doi pași – înăuntru, în Ateneu – se ținea chiar festivalul Enescu; iar răgetele „folkiștilor” se auzeau peste concert.

N-aveau decît să țină „Folk you” acolo; dar puteau, în pizda mamii lor, să lase boxele mai încet!

… sunetiștii noștri, din păcate, sînt atît de tîmpiți încît cred și azi că etalonul de sunet bun e vibrația caroseriei de „ursuleț”.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign