Vremea călduroasă are un efect nefast asupra vieții de cuplu

01 septembrie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Temperaturile caniculare ar avea un efect nefast asupra vieții de cuplu – este concluzia unui studiu realizat de Gleeden.com, site specializat în relații extraconjugale.

Oamenii admit că sunt mai iritabili (76%), mai nervoși (62%) și mai obosiți (36%) când este cald. În plus, sunt mai puțin dispuși să aibă relații sexuale (42%), se arată în studiul realizat pe 8.000 de persoane.

Toate aceste lucruri influențează starea de fericire conjugală. Crește numărul certurilor, frecvența raporturilor sexuale scade, iar trei persoane din 10 recunosc că dorm separat în perioadele de caniculă, relatează 7sur7.be.

Dată fiind atmosfera din cadrul cuplului, mulți găsesc un refugiu online, pe site-uri de tipul Gleeden.com, unde în 1 și 16 iulie s-au înregistrat vârfuri de frecventare. ‘Se pare că membrii noștri au mare nevoie să scape de tensiune când accesează Gleeden, pentru a face față unei atmosfere mai nefericite în cuplu când mercurul urcă în termometre’, arată Solene Paillet, șef de comunicare la Gleeden.com.

sursa-

http://www.agerpres.ro/

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign