Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Alimente pe care trebuie să le includem în dietă pentru a combate frigul

17 octombrie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Pe perioada toamnei şi a iernii, preparatele calde reprezintă un remediu sigur împotriva răcelilor de sezon. Pe de o parte, determină corpul să producă căldură, pe de altă parte, oferă o hidratare imediată.

În plus, în multe preparate ingredientul principal sunt legumele care graţie amidonului – unul dintre componentele cu cel mai mare aport şi consum caloric pentru fiinţa umană – sunt o sursă de energie.
Ba mai mult, unele dintre ingredientele acestor tipuri de preparate – cum este ceapa – sunt considerate remedii naturale împotriva gripei.

În plus, specialiştii ne recomandă ca în anotimpurile cu temperaturi scăzute să consumăm: supe, condimente precum piper, cuișoare, scorțișoară, curcuma sau sofran (cu efecte antiinflamatoare şi vasodilatatoare), usturoi (ajută la producerea de anticorpi), infuzii, dar şi fructe şi legume (protejează sistemul imunitar şi menţin mucoasele curate).

sursa-http://bucurestifm.ro/

Tag-uri: , ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign