Panourile care fac Bucureștiul urât…

19 octombrie 2015 The Hungry Mole Bucuresti, simplu

scris de Alexandru Bodea

Firmele de publicitate stradala au interesul sa faca bani si de aici si pana la amblasarea la voia intamplarii a panourilor publicitare stradale este doar un pas.
Doar un pas, care aduce strada intr-o jalnica imagine, trecatorii fiind obisnuiti nu ia atitudine si lasa sa treaca timpul…
Asa am gasit in Piata Mihal Kogalniceanu, in apropierea sediului pe care-l detine “Circa fInanciara – Sector 5″, la o “cotitura a trotuarului”, aplasate doua panouri publicitare, incurcand trecatorii si ramanand fara afisaj mai toata perioada anului.
Poate la anul, cand vom avea alegeri, vor fi pline de afise, dar pana atunci aduc pe unul dintre principalele bulevarde al Bucurestiului o pata de uraciune, de imagine fara obiect – din moment ce stau mai mult fara a afisa nimica…
Oare centrul Bucurestiului merita asa ceva??
Oare artera care duce spre Palatul Cotroceni merita asa ceva??
De ce aceste firme de publicitate stradala nu sunt amendate pentru pozitionarea panourilor in locuri si asa inguste…??

Probabil ca si aici daca se vor verifica se vor gasi nereguli, aprobari date “pe bani frumosi” acestor firme…

Am fotografiat recent aceasta “uraciune” a Bucurestiului, pe care o supun celor care intr-adevar traiesc si iubesc orasul nostru.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign