Totul ok în sectorul 3.

07 octombrie 2015 [Raiden] Bucurestii lui Raiden

Bucureşti, sectorul 3, tarlaua primarului Robert Negoiță de la PSD. Pe lângă obsesia cu culoarea vişiniu (transpusă în bordurile violent de mari apărute în tot sectorul), Negoiță găseşte noi moduri să toace inutil banii publici.

Frenezia transformării aberante cuprinde părculețe şi locuri de joacă pentru copii. Amenajate cât de cât ok înainte, ele primesc un upgrade halucinant. Exemplu: un loc de joacă de pe b-dul Theodor Pallady.

Spațiul a fost împărțit în câteva zone, delimitate de garduri de ghetou înalte de 2 metri. Spațiul verde şi gardul viu au fost distruse pentru a tăia alei inutile pe margini, pavate cu dale de prost-gust. Gardul metalic vopsit verde deja existent a fost reaşezat pe soclul din betoane rozalii, feblețea primarului. Acelaşi gard este acum vopsit alternativ în mov, roz, magenta. „Pentru copii,” cum mi-au spus muncitorii.

Este incredibil cum a reuşit să instaureze Negoiță domnia kitsch-ului. Copiii trebuie învățați de mici cu combinații coloristice psihedelice, cu tonuri țipătoare. Se vor transforma în drone obediente care nu vor contesta, de exemplu, culorile vomitive în care sunt spoite blocurile după anveloparea termică. Copiii acceptă ceea ce li se oferă. Părinții nu zic nimic.

Totul ok în sectorul 3.

12106997_911909038883361_7283540688675955066_n

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign