Pentru bătaia asta de joc și umilința de a fi pieton în București cine răspunde?

27 noiembrie 2015 [Raiden] Bucurestii noi

Să fiți siguri că trotuarul ăsta ca-n Vrăjitorul din Oz, cu dale drăguțe și margini din betoane rozalii, proiect psihedelic implementat de primarul Robert Negoiță (PSD) de la sectorul 3, a costat o groază de bani, dar nu are scurgere.

Ce mai contează că pietonii o să facă echilibristică pe betoanele roz la fiecare ploaie mai mare, pentru că trotuarul e impracticabil? Bugetul pe 2015 a fost păpat eficient (pentru firmele de casă ale primarului, nu pentru contribuabili).

Așa arată intersecția de la Baba Novac, sectorul 3, București, zilele astea. Ploile au demonstrat că o lucrare inutilă și costisitoare e și extrem de prost executată. Sperăm că PSD va plăti electoral la anul, în alegeri, pentru menținerea sprijinului în cazul lui Robert Negoiță.

De asemenea, sperăm ca primarul Negoiță să răspundă cândva pentru modul în care a cheltuit banii publici în mandatul său.

Iar a plouat puțin, iar s-a inundat orașul. Lucrările noi din sectorul 3 nu fac excepție. Nu putem merge pe totuar pentru că ori este inundat (ca in cazul de față) ori riști să fii udat de mașini din cap până în picioare (ca pe Bd. Dacia, dar chiar pe Bd. Bălcescu). Totul pe banii noștri.

Pentru bătaia asta de joc și umilința de a fi pieton în București cine răspunde?

„Multumim Primariei sect. 3” primar Negoita Robert (PSD), pentru lucrarea de „calitate” in pavarea troturului si inlesnirii circulatiei pe…bordura rosie. Intersectia M.Bravu cu Baba Novac/Dristor, lucrare terminata de…cca o luna…pe banii nostrii.

sursa foto-Ilie Chirculescu 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign