[doua] intamplari

12 noiembrie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi Societate
de Raluca Mureșan

Azi am văzut 2 faze drăguțe care merită să fie împărtășite cu voi:,

1. În drum spre stația de autobuz- Un bătrân din apropierea mea mănâncă ceva, apoi aruncă ambalajul pe jos. Din spatele meu vine fugind un tânăr și cu o mână pe umărul gurmandului spune frumos: „Vă rog mult să ridicați hârtia de pe jos și să o aruncați la gunoi” Omul ridică din sprâncene și răspunde automat „Nu vezi că vorbești cu un adult trecut de o vârstă?” Tânărul zâmbește și zice: „Eu nu știu cum își permite adultul să arunce mizerii altundeva decât la gunoiul care se află chiar la un metru de dânsul. Deci insist să ridicați hârtia și să o aruncați unde îi e locul”
Văzând că bătrânul se uită la el paralizat, băiatul ia el ambalajul de pe jos și i-l pune în mână. Bătrânul și-a făcut jumătatea de treabă și a aruncat hârtia la gunoi. Well done!
.

2. La un magazin – Stau la coadă și în timp ce-mi aștept rândul, intră un domn pe la 60 ani, cu zâmbetul până la urechi. La vederea lui, vânzătoarea zice „Aaaah, îmi pare rău! Ați venit degeaba că nu a ajuns încă marfa”
– Cum degeaba doamnă? Am venit cu drag și plec tăt cu drag. Ș-oi mai veni și-n alte dăți, tăt așe!

Mă vede că zâmbesc uitându-mă pe rând la amândoi și-mi spune:
– Domnișoară, mi tare dragă femeia asta de-aci și de multe ori vin la magazin numa s-o văd, nu că-mi trebe` mie ceva. De-aia vin cu drag ș-același drag în duc apoie cu mine și când plec acasă.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign