Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Încurcă Lume

13 noiembrie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi Semnalari Culturale

Incurca lume afisTeatrul Coquette prezintă domniilor voastre: „Încurcă lume”.
În coordonarea venerabilului regizor Cătălin Bugean, joi, ceasurile douazeci trecute, un loc cum puține mai găsești în Bucureștii de azi, loc cu vedere la stradă, în o casă mai aleasă – la Coquette, loc umbros, cu licori vesele și mușterii amatori de chermeze, va avea loc o nouă reprezentațiune a piesii ”Încurcă lume”.

Emil Strâmbuleanu, distins avocat…Parol! familist de onoare! cu de seară dus în târg, în cărţi cade gând la gând cu bucurie, cu dragoste, cu temei, cu întâlnire la drum de seară cu o damă de verde pe care n-a putut pentru ca s-o trateze cu refuz șiiaca cum ajunge distinsul acasa taman cum se mijește de ziuă afară, unde Didina, consoarta, damă bine, cu ambiț și nerv, numai ce-l așteaptă să îi iscodească lipsa
ca i-a cauzat nesomn și neliniște.
Așadar, cu amorul rănit și sîmțând trădarea, cucoana Didina începe răfuiala cu mișelul.
În odaie apare pe nesimțite și un așa-zis amic, amicul Bungrăzescu, pare-se cunoștință veche, ce consîmte la onoarea de familist a conului Strâmbuleanu; ba chiar sosește neanunțată și consoarta amicului, o jună vaporoasă, chiar dama de verde de care s-a amorezat infamul. Vine negreșit și cumnatul, fratele Didinii, că o știe simțitoare și pentru care să nu cumva madama să își piarză uzul rațiunii.

Jupâni și jupânese, veniți dară joi pe înserat, ceasurile douazeci trecute, să asistați la reprezentațiunea dumnealor, să vă veseliți și să plecați urechea la ofurile și grozăviile cinstitelor gazde!

Distribuția: Ovidiu Ușvat, Tinca Țugulea, Alecsandra Timofte, Cristi Dionise, Răzvan Timigeriu

Rezervari la 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign