Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Poate nu vă pasă.

15 noiembrie 2015 [Raiden] Societate

Înițiativa România, unul dintre ONG-urile care au mers la consultări la Cotroceni și care se revendică ca pornită din stradă face o listă de politicieni care trebuie epurați din viața politică pentru că sunt corupți. Bun! Sunt de acord. DAR când deschid lista ce să văd – nu sunt doar politicieni condamnați definitiv ci și urmăriți penali și chiar anchetați!

Păi anchetat înseamnă doar că DNA sau procuratura a deschis dosar penal să vadă dacă plângerea cuiva are merite. Deci iată, ajunge să iau un om al străzii, să îl pun să facă un denunț fals împotriva rivalului meu și gata, afară din viața politică! Hăhă, ce ușor e!

Nu mai zic că dacă câștig loialitatea unui procuror fără scrupule și reușesc să obțin demararea urmăririi penale deja politicianul e mort în ochii presei.

Poate nu vă pasă. Poate nu vreți să fiți politicieni. „Dă-i dracu, să se omoare între ei!” Vă zic ceva. Nimeni nu vrea să fie oricum politician în condițiile astea. Să te lupți să îți faci un renume doar să te șteargă unul fiindcă ești anchetat! Asta este noul trend. Și la politică se înscriu doar nesimțiții cu pielea groasă care vor profituri imense rapid.

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign