Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Prețurile solicitate de proprietarii apartamentelor din Capitală

09 noiembrie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi Bucurestii noi

Conform unei analize HomeFinders, prețurile solicitate de proprietari pentru apartamentele din centrul, semicentrul și nordul Capitalei au crescut cu aproximativ 1% în luna octombrie față de septembrie, în vreme ce prețurile solicitate de proprietari pentru apartamentele din est, sud și vest s-au stabilizat, se arată într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Proprietarii apartamentelor din centrul și nordul Bucureștiului au solicitat, astfel, un preț mediu de 68.000 de euro în luna octombrie. De partea cealaltă, prețurile medii solicitate pentru apartamentele din zonele de est, sud și vest s-au stabilizat în jurul valorii de 51.479 de euro, cu doar 21 de euro mai mică decât în septembrie.

Pe tipuri de apartamente, cele de două camere, situate în zona de centru-nord, au înregistrat o creștere a prețurilor solicitate de 3,63% comparativ cu luna septembrie. Aici, prețul mediu se ridică la 57.000 de euro. Același tip de apartament, din estul, vestul sau sudul Capitalei, are un preț mediu solicitat de 43.000 de euro, cu 4,44% mai mic decât în septembrie.

O altă scădere a prețului solicitat o înregistrează apartamentele de trei camere aflate la revânzare, atât din zonele mărginașe, cât și din cele de nord sau centru. Un astfel de apartament dintr-o zonă centrală sau de nord valorează, în medie, 75.000 de euro, cu 2,72% mai puțin decât valoarea solicitată în septembrie. De partea cealaltă, în zonele de est, sud și vest ale Bucureștiului, prețul mediu solicitat de proprietari pentru un apartament cu trei camere este de 59.900 de euro, cu 1,8% mai mic decât acela din septembrie.

În schimb, proprietarii apartamentelor de patru camere, situate în zonele semicentrale, centrale și de nord ale Bucureștiului, au solicitat în octombrie prețuri cu 11,67% mai mari decât în septembrie. Valoarea medie a unei astfel de locuințe se ridică, astfel, în prezent, la 110.000 de euro. Apartamentele de patru camere sunt singurele locuințe pentru care și proprietarii din zonele mărginașe ale Capitalei au crescut pretențiile în luna octombrie. Acum, se solicită un preț mediu de 71.500 de euro, cu 1.500 de euro mai mult decât în septembrie.

În ceea ce privește numărul de apartamente de două, trei sau patru camere disponibile la revânzare în luna octombrie, acesta a scăzut cu 18,79%, comparativ cu septembrie. Apartamentele de două camere au cea mai mare pondere din totalul de oferte disponibile la revânzare: 52,74%. La polul opus se află apartamentele de patru camere, pentru care, în octombrie, au fost disponibile oferte într-un număr mic: 194. De remarcat este faptul că, în contextul în care există mai multe apartamente disponibile la revânzare în zonele de est, sud și vest decât în centrul sau nordul Capitalei, în cazul apartamentelor de patru camere, situația este inversă: cele mai multe apartamente disponibile la revânzare se regăsesc în zona de centru-nord.

Preturile solicitate de proprietarii apartamentelor din Capitala, in crestere usoara, in octombrie

Prețurile solicitate de proprietarii apartamentelor din Capitală, în creştere uşoară, în octombrie
sursa-http://www.b365.ro/preturile-solicitate-de-proprietarii-apartamentelor-din-capitala-in-crestere-usoara-in-octombrie_240571.html

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign