Tinerii și teatrul absurdului

09 noiembrie 2015 Bucurestii Vechi Si Noi Semnalari Culturale

motto: „…..în Acest mileniu plin de absurZi…noi suntem cei dintâi!”

Cu același motto pe care il păstrăm încă de la primele ediții, se va derula și în acest an Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru al Absurdului “Eugène Ionesco”.

Spectacole realizate de studenți pe care îi reunește aceeași pasiune: teatrul, vor fi prezentate în Casa de Cultură a Studenților București în perioada 20-21 noiembrie 2015.

 

De ce “Eugène Ionesco”?

“Eugène Ionesco şi-a păstrat tinereţea, curiozitatea de a descoperi iar, ceea ce este cel mai important în dramaturgia lui este că nu a dărâmat tradiţii culturale ci, însuşindu-şi marea experienţă a omului în trecerea lui prin această efemeră existenţă, a adăugat încă o cărămidă la uriaşa construcţie pentru care a fost creat omul.” (Cătălin Naum – regizor, TS Podul).

Şi, în general, DE CE?

«…Avem nevoie urgentă de privirea pătrunzătoare (şi necruţătoare) a celui care a înţeles că a avea pertinenţa şi curajul de a spune «NU» înseamnă a-ţi asuma libertatea de gândire, simţire şi trăire…» (Mihai Lungeanu – regizor, preşedinte al Societăţii Culturale “Eugen Ionescu” din Slatina)

Accesul publicului la spectacole este liber.

Programul spectacolelor aici.

Eveniment pe FB/Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti

 

Proiect realizat cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului

Sprijin: Societatea Culturală Eugen Ionescu, Asociatia Teatrul Podul, SCAT Concret

Parteneri media: Radio Bucureşti, Iqool, Teen Press, gratuitor.ro, bucurestiivechisinoi.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign