Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

țeapă cu arta stradală.

28 decembrie 2015 The Hungry Mole Bucurestii ce se uita, Bucurestii noi

băgai de seamă că se poartă, dacă-ți deschizi vreun local de alimentație publică, să-ți și lățești prezența cît mai tare prin zonă, transformînd zidurile și pereții din jur într-o mică mare reclamă.

Cum ar veni, să pui vreun artist stradal să „picteze” vreo scenă, niște personaje, ceva-acolo legat de numele ori specificul localului.

Am văzut-o deja și pe Calea Victoriei, și prin alte locuri care-mi ieșiră din memorie momentan, că nu mă pot nici eu încărca cu toate prostiile.

Doar semnalez obiceiul, ca să rămînă consemnat. Și-l exemplific cu una din noile creații specifice; și nu-s scenele din desene animate naiv zugrăvite pe căsuțele unde se vînd gogoși și vată pe băț prin parcuri.

Neah, e ditai alegoria:

Vlad Țepeș șade la masă cu Bram Stoker – drăcie care se-ntinde pe doi pereți de pe colțul străzilor Cîmpineanu cu Știrbey-Vodă. Reclama e făcută unui pub ce poartă numele romancierului însuși și este vopsită de cunoscutul artist stradal Obie Platon (nădragii zugrăviți în pătrățele îi vădesc stilul chiar și fără plăcuța explicativă fixată cu șuruburi de zid).

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign