Vești excelente din centrul Bucureștiului!

11 decembrie 2015 [Raiden] Bucurestii noi

Vești excelente din centrul Bucureștiului! Trotuarul bulevardului I. C. Brătianu (dintre Piața Universității și Piața Unirii) a fost complet eliberat de mașini.

După nenumărate sesizări de la cetățeni, autoritățile au montat stâlpișori anti-parcare, iar acum pietonii pot beneficia de tot spațiul trotuarului. Cu doar câteva săptămâni înainte, ei se înghesuiau și se frecau de zidurile clădirilor pe potecile lăsate libere de mașinile parcate cu nesimțire pe trotuar, deși parcarea subterană de la Universitate e la doi pași.

Este încă un semn de deschidere a spațiului urban central bucureștean mai mult către pietoni, care de obicei trăiesc într-un mediu ostil lor în Capitală. Deși tardivă și reactivă, acțiunea autorităților e de lăudat. Acum va urma probabil repavarea acestui trotuar, stricat de mașini.

Vestea vine la scurt timp după ce a fost eliberat și trotuarul din față de la Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suțu

foto: Marius Tufan

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign