De 9 ani se vorbeste despre un pasaj la intersectia Colentina- Doamna Ghica.. vorbe

11 ianuarie 2016 Bucurestii Vechi Si Noi Bucurestii noi

Pasajul Colentina- Doamna Ghica, motiv de nemultumire atat pentru soferi cat si pentru primaria sectorului 2.
Edilul Neculai Ontanu i-a cerut actualului primar general interimar, Razvan Sava sa gaseasca o solutie pentru a rezolva problema.
Ontanu spune ca exista un studiu de fezabilitate, care trebuie reactualizat apoi s-ar putea trece la realizarea acestei investiții foarte necesare pentru descongestionarea traficului in zona.
Constructia unui pasaj peste soseaua Colentina care sa lege cele doua tronsoane ale strazii Doamna Ghica este de multi ani printre proiectele municipalitatii, prima initiativa dateaza din 2oo7.
Primarul suspendat, Sorin Oprescu spunea in decembrie 2o12 cu ocazia inaugurarii soselei care leaga Colentina de Pantelimon ca la capatul dinspre Colentina va construi un pasaj suprateran spre sos. Petricani si bd. Lacul Tei iar la piata Delfinului unul care sa subtraverseze Pantelimonul spre bd. Chisinau.
Ultima data, in aprilie 2o13 Oprescu afirma ca lucrarile la pasajul Doamna Ghica- Colentina vor incepe in trimestrul 2 din 2o14 si vor fi finalizate pana la sfarsitul lui 2015.
Daca soseaua noua, care are aproape 2 kilometri, se parcurge intr-un minut si jumatate, cel mult doua, la capetele ei soferii sunt nevoiti sa petreaca, in special dimineata si seara cand se formeaza coloane interminabile de masini chiar si cate un sfert de ora- 2o de minute.

sursa-http://bucurestifm.ro/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign