Karma lovește înapoi!

24 ianuarie 2016 [Raiden] Bucurestii noi
Bucuresti Realist

Primăria Municipiului București vrea reorganizarea ARCUB din serviciu public de cultură în instituție de proiecte, conform prevederilor Ordonanței 21/2007 privind instituțiile și companiile de spectacole si concerte. Proiectul de hotărâre urmează să fie votat marți, 26 ianuarie 2016, în Consiliul General al Municipiului București.

Cu ocazia asta, probabil o să se renunțe la Bucuresti 2021, un proiect inutil prin care se sifonează banii publici degeaba. Reamintim că echipa București 2021 FURĂ poze și profită de pe urma lor, fără ca fotografii originali să fie anunțați că li se preiau creațiile.

Disperați că li se taie conducta de bănuți, cei implicați în București 2021 dau cu mail-ul în stânga și-n dreapta, pornesc petiții să NU fie adoptată hotărârea de consiliu. Gata cu irosirea banilor publici. Capitala are alte priorități decât un titlu care nu aduce nicio îmbunătățire a vieții cetățenilor.

Vă mulțumim că ne susțineți în promovarea corectitudinii față de cetățean în instituțiile publice. ARCUB trebuie să înțeleagă că nu se mai poate așa, bani la discreție și proiecte eficiente deloc.

 

‪#‎bucuresti2021‬ ‪#‎bucharest2021‬ ‪#‎sustinbucuresti2021‬

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign