Improvisneyland@Copper’s Pub: „Reguli pentru o dragoste sănătoasă”

11 februarie 2016 Bucurestii Vechi Si Noi Semnalari Culturale

Duminica aceasta, mai exact pe 14 februarie, de la ora 19:00, Copper’s Pub începe o serie de spectacole foarte distractive și mereu altfel alături de trupa Improvisneyland!

Ne facem debutul chiar de Ziua Îndrăgostițiilor și ne-am gândit la ceva special pentru aceștia:

De ce să ne bucurăm de Valentine’s Day, dacă nu de dragoste? Fie că ești de acord sau nu cu această sărbătoare americană, trebuie să recunoști că e o zi bună să înveți reguli esențiale pentru o dragoste sănătoasă!
Improvisneyland ți-a pregătit un show de improvizație care face minuni pentru viața de cuplu. Râzi inteligent și afli cum să scazi tensiunea într-o relație, cum să bandajezi o ruptură și cum ameliorezi durerile de cap. Singurul efect advers este durerea de obraji, prin exces de râs. Dar merită riscul!

Nu este obligatoriu să fii într-o relație ca să te alături distracției, ba chiar, solitar fiind, te vor ajuta sfaturile noastre:)

Vă așteptăm!

Rezervări: 0372 705 933
Suport artiști: 30 lei

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign