Spor la vot!

29 februarie 2016 [Raiden] Bucurestii noi

Ce a pățit în sectorul 5 candidatul PNL la primăria de acolo, deputatul Ovidiu Raețchi, este încă o scenetă din campania electorală murdară care a început deja, așa cum v-am tot arătat.

De acord, Raețchi nu s-a mulat pe specificul sectorului 5, poate cel mai dificil din Capitală. Dar nu ai cum să crezi că niște oameni la întâmplare, care-și văd de treburile lor zilnice, sar să-l înjure la modul ăla pe stradă pe Raețchi, de care n-au auzit niciodată. Cel mai probabil au fost puși. De PSD, de oameni încă fideli lui Vanghelie, asta nu știm. Dar oricum e jenant .

E amuzant cum presa justițiară și cetățenii justițiari care au sărit ca arși la Iohannis pentru opinia echilibrată în cazul evacuării Antenelor nu șoptesc un cuvând despre bannerele și fluturașii electorali care au împânzit deja Bucureștiul, cu mult înainte de startul campaniei electorale. Nici ceilalți oameni nu par deranjați, pentru că nu depun plângeri împotriva candidaților și partidelor care încalcă legislația electorală. Toate partidele-s pe blat la mișcarea asta. Spor la vot!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign