Atelier de fotografie urbana pentru incepatori

22 aprilie 2016 Sandra Ecobescu Semnalari Culturale

Fotografie urbanaDaca iti place sa observi, sa descoperi si sa surprinzi colturi neobisnuite, momente din viata de zi cu zi sau sa explorezi locuri noi, vino la Atelierului de fotografie urbana pentru incepatori organizat de Fundatia Calea Victoriei vineri, 6 mai, de la ora 19:00.

Impreuna cu Valentin Boboc vei parcurge elementele cheie de care trebuie sa tii cont atunci cand apesi butonul de declansare al aparatului si care este rolul tau in crearea cadrului fotografic.

Se spune ca frumusetea sta in ochii celui care priveste, iar fiecare imagine poate spune mai mult decat ceea ce „arata”. Henri Cartier Bresson a spus ca „fotografia e o reactie imediata care contureaza meditatia.”

Mai mult decat atat, iti propunem sa dezbatem putin partea filozofica a fotografiei si sa descoperim impreuna cum poti face o fotografie „care spune o poveste”, si nu o simpla poza.

Atelierul va parcurge urmatoarele etape:

Ziua 1: Functii de baza ale aparatului

Ziua 2: Lumina si utilizarea aparatului foto

Ziua 3: Ȋncadrare si compozitie

Ziua 4: Fotografii pe strazile Bucurestiului – sedinta practica, se desfasoara in oras

Ziua 5: Teorie – Adobe Lightroom. O trecere prin functiile de baza ale developarii digitale

Lector: Valentin Boboc

Data incepere: 6 mai 2016; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5; Frecventa: saptamanal, vineri

Cost: 275 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 250ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

 

 

 

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign