CONCURS – câștigă o invitație la Istoria Artei: Antichitate, Renaștere și Modernitate, un curs marca Fundația Calea Victoriei

19 aprilie 2016 Sandra Ecobescu Concurs

Istoria arteiBucureștii Vechi și Noi și Fundația Calea Victoriei vă oferă șansa de a câștiga o invitație la cursul  Istoria Artei: Antichitate, Renaștere și Modernitate care începe joi, 5 mai, ora 19:00.

Va propunem un curs fascinant de istoria artei, alături de Cosmin Ungureanu, o călătorie în mai bine de două milenii din cronologia artei europene, folosind instrumentele şi rigoarea disciplinei umaniste. Încercând să păstreze un echilibru cât mai stabil între popularizare şi informaţie de strictă specialitate, cursul vizează fixarea unor repere generale (artişti, evenimente, opere de artă celebre, inovaţii artistice, evoluţii stilistice etc.), în preambulul aprofundării anumitor aspecte sau situaţii particulare.

Pentru a câștiga, trimite pe adresa andreea@victoriei.ro, răspunsul la întrebarea de mai jos, numele tău complet și numărul de telefon.

Care era prenumele lui Van Gogh?

Concursul se va încheia pe 26 aprilie, ora 16:00. Iar câștigătorul va fi desemant prin tragere la sorți. Mult succes!

 CONCURS ÎNCHIS

 

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign