Eveniment caritabil #COLECTIV

    SA FIM UN ADEVARAT COLECTIV pentru Cezar!

    Are doar 33 de ani si multe lucruri de facut in aceasta viata… Este un om puternic, extrem de sincer si de luminos. Are toata viata inainte sa isi urmeze visele….Si ii dorim din suflet sa poata sa si le indeplineasca. El este Cezar Marin, un tanar care a supravietuit incendiului din Colectiv!
    Cu cateva saptamani in urma, ne-am intalnit cu Cezar ca sa ne cunoastem mai bine, ca sa ii aflam povestea si mai ales ca sa construim ceva impreuna… Are arsuri pe o suprafata de 40% din corp, arsuri de gradul 2 si 3(maini, brate, spate,gat ,cap) cele mai afectate au fost mainile (mai mult cea stanga). Din pacate, are si o amputatie la degetul aratator stang. Are nevoie de orteze pentru degetele mainii stangi si de recuperare specializata pentru maini pe care nu le poate face decat in afara tarii…
    Cezar este nascut pe 23 iulie 1983 si speram ca de ziua lui sa se simta mult mai bine decat acum, sa inainteze cu recuperarea si sa fie macar cu un pas inainte spre o viata normala. A aboslvit liceul Gh. Lazar, apoi facultatea de Kinetoterapie la ANEFS. Lucreaza de 10 ani, mai précis de cand a terminat facultatea. Ii plac oamenii si ii place sa ajute, sa ii inspire, sa ii motiveze. Ultimul sau job era de trainer intr-o companie extrem de cunoscuta…din pacate, dupa tragicul eveniment de la Clubul Colectiv a fost nevoit sa isi dea demisia.
    II plac oamenii, adora natura, sporturile in aer liber si nu in ultimul rand ii place foarte mult sa citeasca. Si totusi cel mai mult viseaza sa poata sa mearga din nou cu motocicleta…pentru senzatia de libertate, pentru plimbari, pentru peisaje. Un om frumos care are nevoie de ajutorul nostru. Ne-am propus sa ii fim alaturi si vom face asta!

    Duminica, 15 mai, Trupa Improvisneyland sustin demersul nostru si ne promit o seara de improvizatie unica. Alaturi de ei, la pian, trompeta si voce, va fi Andrei Balaceanu, fost concurent la Vocea Romaniei.
    De la ora 20:00, la Copper’s Pub
    Rezervari: 0372.705.933
    Pret bilete: 35 Ron
    In urma tragediei de la Colectiv, generatia noastra a primit o misiune importanta. Pe care trebuie sa ne-o asumam si sa o tratam cu sensibilitate, dar si cu implicare si responsabilitate. Sa nu ii uitam pe cei care nu mai sunt printre noi. Sa le fim alaturi celor care au supravietuit si au mare nevoie de noi. Sa incetam a ne mai plange de sistemul din Romania fiindca atat cat mai traim, cel mai probabil lucrurile nu se vor schimba. Sa facem cu adevarat ceva. Sa ne cunoastem, sa ne ajutam reciproc, sa fim din ce in ce mai multi pentru ca “binele sa prinda radacini”.
    Astfel ca, ne-am hotarat sa constuim ceva alaturi de voi toti! Din 21 februarie, On Stage Teatru va organiza la Copper’s Pub, in fiecare luna un eveniment caritabil dedicat unor cauze in care credem, unor oameni cu suflet frumos, unor copii, tineri sau batrani care au nevoie de noi. Vom incerca sa ajutam cat mai multe familii care au fost implicate intr-un fel sau altul in tragedia din Colectiv, precum si alte cauze pe care le cunoastem personal si care nu au in spate vreo asociatie sau fundatie… care nu stiu de unde pot primi ajutor…