Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Strada SF. Mina si Calea Călăraşi

20 iunie 2016 Bucurestii Vechi Si Noi Bucurestii vechi

Dacă în zona de vest a fostei străzi Sf. Mina, clădirile din spatele blocurilor au scăpat, relativ, de distrugeri, de partea estică, imobilele de la nr. 25, de pe Calea Călăraşi, au fost demolate, cu toate că nu încurcau cu nimic ridicarea frontului de blocuri. Casele şi anexele gospodăreşti au dispărut, însă au rămas semne evidente ale existenţei lor.
În imagine se vede clar gabaritul locuinţei, forma acoperişului, traseul fumurilor şi o parte din structura clădirii. Ba chiar unul dintre coşuri a rămas lipit de vecinul din str. Stelea Spătarul nr. 18.

foto: Cartierul Evreiesc (mai 2016)

sursa-Cartierul Evreiesc

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign