Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Arhitectură stalinistă din anii ’50 în București.

14 iulie 2016 [Raiden] Bucurestii vechi

Când se vorbește de exemple majore de arhitectură stalinistă din anii ’50 în București, uneori e omis pavilionul vechi al Spitalului Fundeni, localizat într-un sat de pe malul unui lac, la data construcției. Clădirea arată mai bine de la depărtare decât de aproape. În deceniile de după construirea sediului inițial, pe terenul vast atribuit instituției medicale s-au construit noi corpuri, astfel încât în prezent avem acolo un întreg complex spitalicesc.

Zona înconjurătoare e destul de haotică și dezvoltată aiurea sau insuficient, de la construcții la infrastructura rutieră.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign