Tendintele toamnei la Fundatia Calea Victoriei: creativitate, relaxare si eleganta

Septembrie inseamna noi inceputuri: proiecte curajoase, cunostinte inedite, minte deschisa si entuziasm maxim dupa o vacanta intensa!

La Fundatia Calea Victoriei ne-am gandit sa iti pregatim cursuri care sa iti seduca mintea, sa iti bucure sufletul si sa iti imbunatateasca relatiile cu cei din jur – familie, prieteni sau colegi. Lectorii nostri iti vor transmite energia si cunostintele lor extraordinare, pentru ca uneori poti afla mai multe de la un specialist prin dialog (cu acesta si un grup de oameni simpatici), decat dintr-o carte sau un articol.

Ilustratie septembrie_web_RGB

Iata cateva dintre propunerile noastre – care graviteaza in jurul frumusetii, artelor, abilitatilor de comunicare, istoriei din culise, intelepciunii necesare, a stelelor stralucitoare sau a simbolurilor misterioase – prin care sa iti umpli cu folos serile de toamna, cand miroase a frunze, a fructe coapte, iar soarele este inca prietenos si tandru:

 

 

 

 

 

 

 

Daca vrei sa vezi ce alte subiecte captivante si utile poti descoperi in universul nostru din Popa Soare 40, la etajul unei casei boieresti, plasata intr-o zona cocheta, merita sa intri aici si sa alegi pe indelete ce-ti place si te ajuta sa traiesti mai frumos: