Bucurestii Vechi si Noi

Autoritățile locale, indiferente față de opțiunile de transport alternativ, în acest caz, bicicleta.

13 septembrie 2016 [Raiden] Bucurestii noi

Autoritățile locale, indiferente față de opțiunile de transport alternativ, în acest caz, bicicleta. Pistele de biciclete de pe șoseaua Kiseleff, lângă Piața Presei, sunt inundate zilnic și devin impracticabile.

• SITUAȚIA. Urmare a realizării pasajului rutier subteran de la Piața Presei, trotuarele șoselei Kiseleff au fost refăcute în zona rampelor, s-au creat piste de biciclete și s-a adăugat gazon lângă.

• PROBLEMA. Sistemul de irigare a gazonului e prost conceput și/sau prost folosit/întreținut, întrucât sprinklerele varsă cantități enrome de apă pe pistele de biciclete și creează adevărate mlaștini pe gazon. Desigur că nimănui nu-i pasă, bicicliștii ocolesc pur și simplu pe zona pietonală.

Pe lângă risipa apei, vorbim și de pister realizate prost, cu denivelări, care rețin apa. Lucrări de mântuială realizate rapid. Ar fi excelent dacă actuala administrație a capitalei ar prioritiza mentenanța pistelor existente, eficientizarea lor și construirea de piste noi pentru biciclete, pentru a încuraja transportul alternativ și mișcarea.

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign