Expoziţie de fotografie, lansare de carte şi spectacol, în prima zi de FEST(IN) pe Bulevard

06 octombrie 2016 Bucurestii Vechi Si Noi Evenimente, Semnalari Culturale

Teatrul Nottara îşi redeschide, în mod oficial, sălile de spectacol din bd. Magheru pe 10 octombrie . Este data la care începe a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru FEST(IN) pe Bulevard, care are loc în perioada 10-22 octombrie.

Toţi cei cărora le-a fost dor de Teatrul Nottara la el acasă sunt invitaţi, luni, 10 octombrie, la ora 16:30, la expoziţia de fotografie „Teatrul Nottara: de pe scenă pe simeze”. Expoziția aduce imagini din spectacolele noastre, din 1950 până în anii ‘90. Sunt imagini unice, cu mari actori ai României: Constantin Brezeanu, George Calboreanu, Jules Cazaban, Nicolae Gărdescu, Nineta Gusti, Silvia Dumitrescu Timică, George Vraca, Mircea Albulescu, George Constantin, Constantin Codrescu, Anda Caropol, Ioana Crăciunescu, Ion Dichiseanu, Emil Hossu,Ştefan Iordache, Ion Marinescu, Gilda Marinescu, Lucia Mureșan, Ștefan Radof, Alexandru Repan, Ștefan Sileanu, Liliana Tomescu, George Alexandru, Dana Dogaru, Horațiu Mălăele și mulți alții.

Galeria stă mărturie pentru valorile care au construit istoria Nottara. Tocmai în numele acestor valori, echipa Teatrului a luptat să se întoarcă în clădirea care i-a fost acasă timp de aproape 70 de ani.

Intrarea este liberă, iar toate persoanele prezente vor avea ocazia să facă un tur al Teatrului Nottara şi să interacţioneze cu actorii prezenţi în teatru în acel moment.

Notenkraker sau… al cincilea anotimp

Seara va continua, de la ora 18:00, cu lansarea cărţii Măria sa, Teofil Vâlcu”, ediţie adăugită şi revizuită de Ştefan Oprea.

De la ora 18:15, începe primul spectacol din festival, „Notenkraker sau… al cincilea anotimp” de Ernst Theodor Amadeus Hoffmann, prezentat de Teatrul de Revistă Ginta Latină din Chişinău. Spectacolul deschide secţiunea „Bulevardul comediei” şi se joacă la Sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara.

Biletele se pot cumpăra online pe www.festinpebulevard.ro sau de la agenţia din bd. Magheru 20, de luni până duminică între orele 10:00-20:00.

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign