La mulţi ani, Corina Dragomir!

02 noiembrie 2016 Bucurestii Vechi Si Noi Evenimente, Noutati Editoriale

Astăzi este ziua de naştere a Corinei Dragomir, o actriţă tânără a Teatrului Nottara, dăruită cu multă energie creatoare şi vitalitate. Îi urăm din tot sufletul:”La mulţi ani!” şi cât mai multe proiecte inspirate.

Corina Dragomir a lucrat o perioadă cu Ion Lucian, unul dintre mentorii şi profesorii săi, alături de Tudor Mărăscu şi Victor Radovici, care i-au insuflat pasiunea pentru teatrul de copii, ea colaborând o bună perioadă şi cu Teatrul Excelsior.

corina_dragomir

De-a lungul timpului a jucat pe scena Teatrului Nottara în diverse spectacole precum: “Rinocerul îndrăgostit” de Liao Yimei, în regia lui Mihai Lungeanu, “Ai toată viaţa înainte” de Romain Gary, în regia Alinei Rece sau “Roman teatral”, adaptare după Mihail Bulgakov, în regia lui Vlad Massaci.

corina-dragomir-1280x853

În actuala stagiune o puteţi vedea jucând în: „Vestul singuratic” de Martin McDonagh, în regia lui Cristi Juncu, “Aniversarea” de Thomas Vinterberg şi Mogens Rukov, în regia lui Vlad Massaci, “Vacanță în Guadelupa” de Pierre Sauvil şi Eric Assous, în regia Dianei Lupescu şi “Titanic Vals” de Tudor Muşatescu, în regia lui Dinu Cernescu.

În rolul lui Girleen(din „Vestul singuratic”), „Corina Dragomir echilibrează scena, aduce concomitent poezie şi ordine în universul acela brutal, aşa cum îndeobşte doar speranţa poate să facă”, scrie Andrei Crăciun în cronica sa din Ziarul Metropolis.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign