Lansarea catalogului „Descoperirea Naturii în Gorjul Montan”

28 noiembrie 2016 Andrei Slavuteanul Evenimente, Galerii Foto

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti vă invită joi, 15 decembrie 2016, ora 18:30 la vernisajul expoziţiei şi lansarea catalogului Descoperirea Naturii în Gorjul Montan, din cadrul proiectului Romania Student Tour – program naţional de redescoperire şi promovare a valorilor patrimoniului natural şi cultural.
Acţiunea se desfăşoară sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului, de către Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, având ca parteneri Asociația Unitate de Suport pentru Mediu și Arii Protejate, Administrația Ariei Naturale Protejate Nordul Gorjului de Vest, Clubul Studenţesc de Artă Fotografică, National Geographic Romania, Facultatea de Geografie-Universitatea București, UNESCO ProNatura, Centrul de Cercetare a Mediului și Efectuarea Studiilor de Impact/Universitatea București, Cercetașii României – Centrul Local Sf. Nicolae București
www.ccs.rofotogeografica-poza

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign