O casă reformată

20 noiembrie 2016 Andrei Popescu Bucurestii noi

România nu mai e la fel. Adică e altfel și știm că asta se datorează reformelor constante. Practic, de când ne tot reformăm, ne-am schimbat. Administrația generală și locală sunt monumente ale transformărilor radicale din ultimul an. S-a lucrat în echipă, în simbioză. Instituțiile s-au contopit în simțire și reformă. Deci, ce să ne mai ascundem după acel deget, reforma este ca și făcută. Rămâne doar să mai aducem și ceva lângă ea. O măslină, o ceva…

Super reporterul nostru extraspecial stă și urmărește casa din deal. Nu-i scapă nimic și, așa cum era normal, nu i-a scăpat nici dovada clară a reformei. Iată o imagine luată de la fața locului, doar pentru voi. Poza este făcută chiar în momentul în care se terminase reforma, rezultatul acesta fiind cel al colaborării fructuoase dintre instituțiile abilitate. Dacă nu știți care sunt acestea, înseamnă că nu aveți aprobarea necesară.

Bun, trecem peste lipsa asta și încercăm să vedem ce a aflat super reporterul nostru. Aparent reforma a început cu casa din deal. Pur și simplu cineva a făcut un inventar al camerelor și s-a constatat că foarte multe erau fictive, existau doar pe hârtie. S-a trecut la tăieri masive, dar chirurgicale, și doar acolo unde s-a justificat. Ăsta este rezultatul, atât a mai rămas din casa din deal după reformă. Nu știm dacă instituțiile s-au reformat, dar casa e altfel. Să fie într-un ceas bun!

PS: Am aflat că terenul eliberat va fi folosit cu foarte multă considerație de către primărie. Acolo se vor depozita decorațiunile de Crăciun de la târgul de lângă. Sau nu. Lucrurile nu sunt clare acolo la primărie.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare, orice asemănare cu persoane, situații sau clădiri din realitate, este pur întâmplătoare.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign