Volumul colectiv BULINIADA, o lecţie de sinceritate, voinţă şi optimism!

20 decembrie 2016 Bucurestii Vechi Si Noi Evenimente, Noutati Editoriale

Mâine după ora 20:00 la Teatrului Nottara va avea loc lansarea unui volum colectiv realizat de 213 autori, sugestiv intitulat BULINIADA. Cartea cuprinde povestea celor zece luni de exil a Teatrului Nottara, obligat, la sfârșitul anului trecut, să-și suspende spectacolele la sediu și să joace în locuri adeseori nepotrivite.

O lecţie de sinceritate, voinţă şi optimism

Volumul colectiv BULINIADA este realizat de 213 autori, profesionişti din teatru – angajaţi şi colaboratori ai Teatrului Nottara. Cartea înfăţişează povestea celor zece luni de exil ale prestigioasei instituţii culturale, prin Bucureşti şi nu numai. Echipa Nottara a fost obligată, de o buclucaşă bulină, ce semnala un posibil risc seismic de gradul I, ca, la sfârșitul anului trecut, să-și suspende activitatea cu publicul la sediu și să găsescă soluţii de a continua să joace, de a se lupta pentru păstrarea identităţii sale, pentru Adevăr şi Valoare.

Din fericire, totul a fost cu happy-end. Însă, toate aceste mărturii împărtăşesc cititorului o lecţie de sinceritate, voinţă şi optimism, pe care au primit-o şi au oferit-o cei din Teatrul de pe Bulevard, dar şi cei apropiaţi lor, o experienţă importantă, care nu trebuie uitată.

Lansarea va avea loc miercuri, 21 decembrie, în Foaierul Sălii Horia Lovinescu, după concertul lui Grigore Leşe – Aşteptând Crăciunul –, care va începe la ora 19.00. Mare parte dintre autori (printre care îndrăgiţi actori ai Teatrului Nottara, şi nu numai) vor fi prezenți, pentru a oferi autografe și pentru a ciocni un pahar cu vin alături de spectatori. (Cartea poate fi achiziționată la Agenția de bilete a teatrului, la prețul simbolic de 13 lei.)

Cei mai mulți autori vor fi prezenți pentru a oferi autografe și pentru a ciocni un pahar cu vin alături de spectatori. (Cartea poate fi achiziționată la Agenția de bilete a teatrului, la prețul simbolic de 13 lei.)

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign