„facilităm accesul”

27 ianuarie 2017 The Hungry Mole Bucurestii noi

… una din cele mai mari mizerii din București rămîne accesibiltatea cetățenilor la serviciile publice. Știți; permisele, pașapoartele și înmatriculările sînt taman la dracu-n Pipera. Aflu azi că Casa de Asigurări de Sănătate București se mută.

Avea sediul lîngă Parcul Circului, în dos. Te-ai aștepta să se mute altundeva, mai bine, mai central, mai accesibil.

Ei bine, nu–

Noua clădire a CASMB se află pe Șos București-Ploiești nr. 7, sector 1, din cartierul Băneasa (stația RATB Pod Băneasa), iar spațiile amenajate pentru a acorda servicii asiguraților se vor afla la parter, etajele 1 și 2. Pentru a ajunge la noul sediu al CASMB, asigurații pot folosi mijloacele de transport în comun ale RATB: 131, 205, 261, 304, 335, 783, 449. “Prin această relocare, dorim să facilităm accesul asiguraților la servicii și să scurtăm timpul de soluționare a solicitărilor acestora. Majoritatea asiguraților care apelează la serviciile CASMB suferă de diverse afecțiuni, de aceea am considerat obligatorie crearea unor spații de asteptare decente”, a declarat Lucian Bara, presedintele CASMB.

CASMB s-a mutat din Tei în Băneasa!

„Facilitarea accesului” e o glumă, desigur! Sediul este în BĂNEASA!

La CASMB vin oameni cu necazuri, cu greutăți – ei trebuie să meargă… în BĂNEASA!!!

Și știți cum ajung ei la CASMB, după ce se scoboară din mijloacele de transport în comun? Traversînd șoseaua București-Ploiești pe sub Podul Băneasa. Poate asta nici nu-i important; cel puțin vor traversa-n siguranță. Dar să pui oamenii din tot Bucureștiul să vină în Băneasa mi se pare o umilire și o bătaie de joc uriașă.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign