FLAMENCO JAZZ la Nottara!

25 ianuarie 2017 Bucurestii Vechi Si Noi Evenimente, Noutati Editoriale

 Teatrul Nottara invită publicul pe 31 ianuarie la ora 20:00 la un eveniment inedit: “BEATLES FLAMENCO JAZZ”!

În anii ’60, muzica The Beatles era pe cât de respectată, pe atât de populară. În timp ce The Fab Four ca si grup împingeau granițele muzicii rock și stabileau standardele pentru decadele ce aveau să urmeze, fiecare membru în parte își juca propriul rol revoluționar.

Pe măsură ce muzica The Beatles creștea în complexitate, tot mai mulți muzicieni de jazz au fost atrași de a explora aceste compoziții extraordinare, melodii superbe, armonii parcă divine, de o neconvențională complexitate armonică și metrică. Muzica The Beatles este cu adevărat fără vârstă, așa cum o demonstrează interesul pentru song book-ul lor a noi și noi generații de muzicieni de jazz și nu numai. Flamenco este o forma de arta pasionala si seducatoare, o cultură misterioasă și neînțeleasa, care a “ars” Andalucía timp de aproape 500 ani, ajungand astazi sa aiba milioane de “aficionados” in toată lumea.

Lucas Molina feat. Jazz Syndicate & Irina Sarbu – “BEATLES FLAMENCO JAZZ”

Cu siguranță una dintre cele mai fermecătoare apariții și voci ale scenei de jazz românești, Irina Sarbu, prezenţă vocală calda, catifelata, cu straluciri estompate si mladieri insinuante dublate de sensibilitate, temperament exploziv atunci cand este cazul si imaginatie improvizatorica, impreună cu Lucas Molina, exoticul dansator din Buenos Aires, cunoscut mai ales pentru colaborarile cu David Bisbal si Andra, Loredana Groza, sau showurile de la Sala Radio, Ateneul Roman etc., si asistați de cativa talentați reprezentanți ai noului val de instrumentiști de jazz din România, reuniți sub titulatură Jazz Syndicate, vor explora într-o manieră de jazz sau flamenco non-conformistă celebrele hituri Beatles, invitandu-ne sa “ardem” intr-o seara plina de viata, culoare, și romantism, unde muzica și dansul, coardele chitarelor sau bataile cajonului ori castanetelor de Flamenco vor fuziona cu sunetele blue & Jazzy, facandu-ne sa aclamam la sfarsitul serii: Ole!

Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, Eleanor Rugby, Lady Madonna si multe altel hituri sunt promisiunea unei seri memorabile cu BEATLES FLAMENCO JAZZ!

Bilete prin Eventim.ro, Iabilet.ro și Bilete.ro.

Evenimentul “BEATLES FLAMENCO JAZZ”, face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, unde anul acesta vor mai concerta:

 

* JOE LOVANO – Master od Saxophone – 25 Martie 2017, Sala Radio/Bucuresti;

 

PROGRAM:

Concertul “BEATLES FLAMENCO JAZZ” va avea loc in data de 31 Ianuarie 2017 ora 20:00 la Teatrul Nottara din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

 

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

 

VIDEO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=bAYFJ1YkoAw

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign