Spectacolul „Colonelul si Pasarile” al Teatrului Coquette va pleca in India

Dupa succesul de anul trecut din Bulgaria, unde Teatrul Coquette a primit premiul pentru cel mai bun spectacol strain pentru spectacolul „Colonelul si Pasarile” de Hristo Boytchev la festivalul international „Nova Drama” de la Shumen, acelasi spectacol a fost selectat la festivalul „Bharat Rang Mahotsav”, cel mai important festival de teatru din Asia. O comisie formata din 32 de selectioneri a ales „Colonelul si Pasarile”, singurul spectacol din Romania participant la acest festival.

La inceputul lunii februarie Teatrul Coquette va sustine 3 spectacole in India, in New Delhi, Agartala, Kurukshetra. Echipa Teatrului Coquette ii multumeste ICR-ului (Institutul Cultural Roman) pentru sustinere.

„Colonelul si Pasarile” se va juca in data de 24 ianuarie la ora 19.30 la Teatrul Coquette (Calea Calarasilor, nr. 94). Savuroasa poveste este conturata cu mult umor de Ruxandra Balasu (dubla personalitate, una se crede Nina din „Pescarusul” lui A. P. Cehov, iar cealalta e cleptomana si se considera sergent Mata Hari), Celina Nitu (Teresa), Alexandra Gabriela Nita (Meral Romska), Iulia Carnaru (Doctorita) si Cristian Dumitru (Colonelul Fetisov) in regia lui Ingrid Bonta si scenografia lui Daniel Divrician.

Rezervarile pot fi facute la numarul 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro. Bilete pot fi cumparate online de pe platformele Biletfan, Iabilet, Eventim, Kompostor, Mystage, Blt.ro sau de la casa de bilete Biletfan de la statia de metrou Unirii.