Curs de fotografie urbană pentru începători – din 18 martie

13 martie 2017 Andrei Slavuteanul Semnalari Culturale
curs fotografie urbana

Sâmbăta aceasta, pe 18 martie, de la 11.00, Fundația Calea Victoriei reia Cursul de fotografie urbană pentru începători , la care ai ocazia să ”ieși la poze” însoțit de un fotograf profesionist, gata să împartă cu tine ceea ce cunoaște.

Este un curs de bază pentru cei ce vor să învețe cum se reglează și ce înseamnă timpul de expunere, diafragma, balansul de alb și alte noțiuni tehnice. Primești însă și informații despre felurile de încadrare a unei imagini, despre cromatică, tipuri de lumină și compoziție.

curs fotografie urbana

”Informaţiile pe care le predau le transmit cu dragă inimă. Într-un fel, ajut la dezvoltarea educaţiei vizuale a ce lor din jurul meu, ceea ce îmi place foarte mult.”, spune Valentin Boboc, lectorul cursului.

Participanţii primesc “teme” – fotografii pe care le vor aduce la ultimele două sedinţe de curs, pentru a fi analizate şi discutate.

Așa că, dacă îţi place să observi, descoperi, surprinzi colţuri neobişnuite, momente din viaţa de zi cu zi, să explorezi locuri noi sau să te joci cu alăturări noi, expresii diverse, emoţii, Valentin Boboc și colegii de curs te așteaptă să descoperiți împreună orașul prin lentila fotografică.

Cele patru întâlniri au loc sâmbăta, de la 11.00, la sediul Fundației Calea Victoriei. Ca să participi la curs trebuie să faci înscrierea pe contact@victoriei.ro și să achiți taxa de participare menționată pe site: www.victoriei.ro.

Lector: Valentin Boboc

Dată începere: 18 Martie 2017, Oră curs: 11:00

Număr ateliere: 4, Tip: Practic

Vârstă Minimă: 16 ani

Cost: 275 ron (total pentru 4 întâlniri/ 10 ore), Cost redus (studenti, pensionari): 250 ron (total pentru 4 întâlniri/ 10 ore)

Loc: Fundația Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40, et. 1; București

 

foto: Valentin Boboc

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign