Proiectul ”ARTĂ PENTRU ARTĂ” susține tinerii artiști din București

02 mai 2017 Bucurestii Vechi Si Noi Semnalari Culturale

 Cluburile Rotaract din București organizează o licitație de obiecte donate de faimoși designeri români pentru actorii din Cuibul Artiștilor

Joi, 4 mai 2017, începând cu ora 19:00 are loc prima ediție „Artă pentru Artă”, organizată de cluburile Rotaract din București la Teatrul Elisabeta. Proiectul își propune să atragă fonduri pentru tinerii actori, membri ai Cuibului Artiștilor. Programul evenimentului include o piesă de teatru și o licitație pentru piese de design vestimentar și obiecte de decor interior donate de branduri cunoscute din România.

„Artă pentru Artă” își propune să sprijine proiectele curajoase și inovatoare din domeniul artelor. Prima ediție este dedicată Cuibului Artiștilor, inițiativă artistică menită să promoveze tinerii artiști, să îi ajute să se dezvolte, sprijinind arta și educația prin artă.

Cuibul a luat naștere in martie 2015, susținându-se financiar până la ora actuală doar din donațiile primite la finalul reprezentațiilor de teatru pe care le susțin la Facultatea de Inginerie a Instalațiilor.

Printre partenerii evenimentului se numără: IUTTA, Consiglieri, Woodches, Don Papilon, Omid, Dorin Negrău, Cmood, Naiv Clothing, Pia Studio Design, Lemnia, Andreea Buga (Argo Art), Maria Amelian, Radu Caradim, Bogdan Deliu, Luna Morgaciova sau Silvia Matei.

Seara se va încheia cu un cocktail party în atmosfera boemă a Teatrului Elisabeta, un loc special în care se îmbină actul artistic cu divertismentul și socializarea.

Scopul Rotaract este de a oferi tinerilor oportunitatea de a-și spori cunoștințele și abilitățile care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunităților lor, și de a promova relații mai bune între toți oameni din întreaga lume într-un cadru bazat pe prietenie și servicii

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign