Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Avantaje, surprize și cadouri pentru abonații Operei Comice pentru Copii, în stagiunea 2017/2018

28 iunie 2017 Bucurestii Vechi Si Noi Semnalari Culturale

Cu o ofertă de spectacole fabuloasă și extrem de variată, Opera Comică pentru Copii a devenit o adevărată Mecca artistică pentru părinți și copii.  Însă ce nu știu încă mulți părinți e că au la îndemână abonamentele, care le aduc multe avantaje și surprize tare plăcute.

Sub deviza ”Petrece timp de calitate cu copilul tău”, un număr de 110 spectatori au beneficiat stagiunea trecută de avantaje incontestabile prin achiziționarea abonamentului, drept dovadă că toți, cu o singură excepție, au anunțat că își vor reînnoi abonamentele. Vestea cea bună e că oferta de anul acesta e și mai atractivă. Abonamentele pentru stagiunea 2017/2018 cuprind locul asigurat la 10 spectacole (față de 7, până acum) și un joc puzzle sau un program de sală. Mai mult, abonații primesc cadou o intrare la un spectacol din Sala UnderGrant, o intrare la un spectacol din Salonul Mozart, un tur în spatele cortinei, participarea la o Gală a Operei Comice pentru Copii, precum și un set cadou personalizat (agendă/pix). Cei care cumpără abonamente până la 1 iulie 2017 obțin și o invitație la unul dintre concertele de la Ateneu din cadrul Festivalului „Marile Serate Muzicale ale Bucureștiului” (7, 8, 9 iulie 2017).

Avantajele sunt mari, iar asta o spun chiar abonații. Un sondaj realizat recent de Opera Comică pentru Copii arată că majoritatea covârșitoare a abonaților sunt atrași cel mai mult de economia de timp la achiziția biletelor și de siguranța locului la premiere. Lucruri importante și pe viitor având în vedere că stagiunea viitoare la OCC va avea nu mai puțin de 15 premiere, dintre care 4 spectacole de Sala Mare, și va relua spectacole de mare succes, precum Micuța Dorothy, Hänsel și Gretel, Răpirea din Serai, Trilogia Creangă 180 sau Pinocchio. Alte aspecte atractive pentru abonați sunt prețul avantajos, cadourile primite și mai ales comunicarea excelentă pe care o au cu oamenii de la OCC.

”Alo, sunt Roxana, de la Opera Comică”

Când nu se ocupă de organizarea celor 40 de voluntari ai Operei, Roxana Pencu vorbește mult la telefon. Ea le reamintește abonaților ce spectacole pot vedea în următorul weekend, astfel încât să confirme venirea din timp. Vorbește cu fiecare în parte, iar în timp s-a creat o relație de prietenie. În multe cazuri știe și numele copiilor.

”Abonații OCC sunt foarte importanți nu numai pentru mine, ci pentru noi toți. Ei reprezintă cel mai entuziast public,  dar și cel mai exigent. Ei sunt prietenii mei pe care ma bazez pentru cel mai real feedback, pentru cel mai sincer mulțumesc și pentru cele mai luminoase zâmbete ”, spune Roxana.

Spectatorii fideli sunt răsplătiți și cu satisfacția a de pune umărul la repertoriul OCC. Poate nu știați, dar, la sugestia abonaților, Opera Comică va pune în scenă spectacolul de balet Lumea păpușilor, adaptare după Coppelia.

Deși locuiește în celălalt capăt al orașului, Ana Maria Iacob vine frecvent la spectacolele OCC cu fetița ei de trei ani și jumătate. Abonamentul i-a ușurat foarte mult acest efort. ”Este un lucru extraordinar, pentru că am siguranța că voi intra la spectacole la care altminteri nu aș mai găsi bilete. Eu lucrez foarte mult și fără abonament nu aș fi ajuns la Operă. Faptul că sâmbătă sau duminică după-amiază venim la OCC ne-a consolidat foarte mult legătura. M-a ajutat foarte mult în relația cu fetița mea. Enorm! E un timp de calitate petrecut împreună, doar noi două. La OCC ne simțim ca acasă, personalul este extrem de primitor”. Pentru Ana Maria, comunicarea cu Roxana e foarte prețioasă. ”Eu îi zic Zâna OCC (râde). Comunicarea e excelentă, iar faptul că ne ține săptămânal la curent cu ce se întâmplă mă ajută să ajung la spectacole importante, pe care altfel le-aș fi ratat din lipsa timpului. Îmi voi reînnoi abonamentul fără discuție și deja am recomandat acest lucru și altor persoane. Până acum am venit de fiecare dată când am primit invitații în afara abonamentului și pentru asta ne-am simțit privilegiate”.

Și Alina Piștirică și-a luat abonament ca să vină la OCC cu fetița ei de 7 ani și jumătate. ”E avantajos pentru că ai siguranța accesului la spectacole. Mai uit să consult programul, așa că treaba asta e foarte utilă. Roxana ne amintește mereu de câte un spectacol important pe care altfel l-aș fi ratat. Mie mi-a plăcut foarte mult ideea cu cadourile, fetița mea a fost încântată”. Alina Piștirică și-a reînnoit deja abonamentul și e foarte mulțumită de noua variantă.”Era bine, dar acum e și mai bine”, spune ea.

Mai sunt puține zile până la expirarea ofertei pentru abonamentele prelungite sau achiziționate până la 1 iulie 2017, așa că ați face bine să vă grăbiți. Abonamentele pentru întreaga stagiune a Operei Comice pentru Copii sunt disponibile pe www.bilete.ro, în 4 variante: VIP, Gold, Silver și Bronze.

Livia Cimpoeru

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign