[OFERTĂ] La jumate! Super ofertă în sectorul 3 al capitalei, primarul Robert Negoiță (PSD) îți dă trotuarul la jumate!

27 august 2017 [Raiden] Bucurestii noi

 

Splaiul Unirii intersecție cu b-dul Nicolae Grigorescu, mergând spre podul Vitan. Imediat după intersecție, trotuarul afiliat albiei Dâmboviței se înjumătățește pe o bună bucată, până spre Vitan. De ce? Pentru a face loc bordurilor-gigant din betoane roșii atât de dragi primarului. Nu contează că pietonii nu mai au pe unde să meargă, dă-i încolo de săraci, să-și ia mașină.

Da, Negoiță a luat jumătate din spatiul pietonal ca să spargă banii publici pe borduri inutile în loc să refacă gardul elegant din fier forjat care a existat acolo și se deteriorase sau fusese furat. De ce să amenajeze primăria sectorului 3 o promenadă pe marginea râului când poate periclita viața pietonilor? Da, e foarte ușor să te acroșeze mașinile care circulă cu viteză pe acel tronson, dacă mergi chiar și în șir indian pe fâșiuța de trotuar lăsată de preamilostivul primar.

Încă o dovadă a disprețului total al autorităților locale bucureștene față de pietoni. Pentru autorități, capitala e a mașinilor iar râul care traversează acest oraș e doar ceva la marginea șoselei, nu merită cetătenii maluri amenajate pentru ei.

#ILoveS3

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign