Ăsta-i Bucureștiul lui 2017

20 septembrie 2017 [Raiden] Bucurestii noi

[EȘEC] Aparent trebuie să moară oameni pentru ca autoritățile locale chiar să facă ceva în cazul ăsta. O bucată din acoperişul fostei fabrici de bere Rahova s-a desprins azi şi a căzut peste linia de tramvai din zonă, blocând traficul.

Asta după ce mare parte din acoperișul și mansarda (podul) monumentului istoric au cedat parțial pe 11.01.2017, după o noapte cu viscol puternic și depuneri mari de zăpadă. Primarul general Gabriela Firea și primarul sectorului 5, Daniel Florea, ambii de la PSD, au promis că vor remedia situația. Știți ce-au făcut? Doar au îngrădit trotuarul adiacent fabricii, delimitându-l cu bandă și trimițând pietonii în stradă, să îi acroșeze mașinile .

Ăsta-i Bucureștiul lui 2017: administrația locală (generală și de sector) e impotentă în fața unui proprietar care a refuzat să aibă grijă de un monument istoric industrial de prim rang al capitalei și acum clădirea lui pune viața oamenilor în pericol.

Stăm însă să alegem logo-uri stupide, să facem statui inutile, să premiem cea mai frumoasă fațadă și să organizăm concerte și festivaluri fără număr. Astea-s prioritățile primăriilor din București. Sperăm că totuși nu va muri nimeni când se va prăbuși vechea fabrică de bere Rahova.

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign