Foarte frumos și drăguț, #vinsarbatorile.

27 decembrie 2017 [Raiden] Bucurestii noi

București. Coca-Cola a împânzit Facebook-ul cu o activare pe care a făcut-o zilele trecute pe b-dul Magheru, cu mulți oameni îmbrăcați în Moș Crăciun care au dat cadouri pe stradă, prin autobuze, șoferilor blocați în trafic etc. Foarte frumos și drăguț, #vinsarbatorile.

În mod cinic, totul s-a petrecut pe lângă bietul Palat Scala, monument istoric din perioada interbelică, a cărui fațadă se degradează sub mesh-urile publicitare gigantice care o acoperă integral, iar #cocacola insistă să aibă acolo reclamă des, că e zonă de vizibilitate maximă.

E exemplul perfect de batjocorire a clădirilor-simbol bucureștene în favoarea consumerismului sălbatic și pentru ca niște brand-uri care nu investesc absolut nimic în consolidarea șli restaurarea clădirilor vechi să profite de pe urma lor și să-și rotunjească vânzările laolaltă cu creșterea notorietății. Totul cu concursul unor autorități locale incompetente, dezinteresate și habarniste în domeniul istoriei orașului.

Mulțumim, Coca-Cola!
Mulțumim, Gabriela Firea pentru excelenta strategie de eliberare a clădirilor-monument de cearșafuri publicitare.
Mulțumim, Politia Locala Bucuresti – www.plmb.ro pentru autosesizare și soluționarea acestor probleme!
Mulțumim, Primaria Municipiului Bucuresti pentru eficiență și competență!

Cadoul nostru pentru cei de mai sus e ironia din finalul postării.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign