București, centrul vechi, strada Stavropoleos, cică zonă pietonală.

04 martie 2018 [Raiden] Bucurestii noi

București, centrul vechi, strada Stavropoleos, cică zonă pietonală. Deja a devenit un obicei ca unii angajați de la instituțiile de pe strada asta sau de pe cea paralelă, Lipscani, să-și parcheze mașinile aici. Păi ori e zonă pietonală, ori nu e. Foarte aproape e parcarea subterană de la Universitate, mândria epocii Oprescu la Primăria București. E păcat mare dacă angajații BNR și ai nu-știu-cărui-consiliu merg un pic pe jos?

Desigur că Poliția Locală, instituție în subordinea Primăriei, ridică bariera și atât. Cele două entități care administrează centrul vechi, Primăria București și Primăria Sectorului 3, au alte priorități decât să facă zona asta cât mai prietenoasă pentru pietoni. Oricum pavajul, negândit pentru a susține greutatea mașinilor, se deteriorează.

Situație similară pe strada Lipscani (la Banca Națională), strada Eugeniu Carada (la Avocatul Poporului) și în curtea Hanului cu Tei (oficial stradă). Centrul istoric semipietonal, dar csf ncsf.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign