S-AU ANUNȚAT CÂȘTIGĂTORII CELOR 2018 PREMII!

16 aprilie 2018 Bucurestii Vechi Si Noi Semnalari Culturale

Mă aflam la Sala Mozart, o sală mică de 120 de locuri, foarte primitoare, dedicată de-obicei concertelor lecție și evenimetelor interactive. Sâmbată, 14 aprilie, a avut loc extragerea câștigătorilor celor 2018 premii ale concursului aniversar „Orchestra de Aur”. Concursul a fost organizat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înființarea singurei Opere Comice pentru Copii din lume. Cu această ocazie, echipa OCC i-a răsplătit pe toți cei care ne calcă pragul și ne încurajează.

Sala a fost plină de copii, părinți și voluntari, care ne ajută de fiecare dată în organizare. Cei mici chiar dacă nu înțelegeau ce se întâmplă în întregime, erau foarte nerabdători să audă numele câștigătorului premiului cel mare – un City Break la Milano, oferit de Magic Holiday. Toți piticii sperau să audă numele unuia dintre părinți.

    Primul cuvânt l-a avut doamna Felicia Filip, director general al Operei Comice pentru Copii, care a trecut în revistă viitoarele proiecte, deplasări și premiere ale instituției ce încântă toți copiii. Opera Comică pentru Copii pleacă în turneu și scrie istorie în toate orașele: „Arlechino și Colombina se vor plimba prin Giurgiu, Bastien îl ia de braț pe Bastienne și pleacă la Bacău; Onix și Barton vor face năzdrăvănii la Sfântul Gheorghe”, zise doamna Felicia Filip pe limbajul copiilor. Timp de zece zile, festivalul „Hansel și Gretel” va acapara atenția celor mici și celor mari, OCC va susține 32 de spectacole și va avea două premiere: „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” și „Sunetul Muzicii”. De ziua noastră, a tututor, 1 iunie, inevitabil Opera Comică pentru Copii organizează Festivalul Opera Copiilor și  aduce în program multe surprize pentru toată lumea.

A preluat cuvântul domnul Mădalin Guruianu, care a reamintit premiile concursului, și anume: un City Break la Milano, 7 abonamente pentru stagiunea 2018/2019 (trebuie menționat faptul că suntem singurul teatru care are trei tipuri de abonamente: pentru premiere, pentru avanpremiere și abonament clasic), 10 seturi de produse personalizate din magazinul OCC și 2000 de bilete la spectacolele noastre din 2018. Cu acestă ocazie a fost anunțat parteneriatul cu Minimizer, care timp de trei săptămâni vor fi găzduiți în foaierul nostru și vor face poze 3D tuturor.

Momentul mult așteptat, tragerea la sorț…. iar câștigătorea care se bucură de o excursie la Milano împreună cu familia sa este, Hanta Gina. La final, m-am simțit ca la un spectacol, toată sala a apaludat feiricită, iar fiecare participant a câștigat câte un premiu. Lângă Sala Mozart se află Games Room, iar cei mici și-au tras părinții de mânecă și i-au convins să îi lase să se joace într-un loc de poveste.

Ne bucurăm că reușim de fiecare dată să vă facem să zâmbiți!

Articol realizat de Andrada Popa

Foto: Facebook Opera Comică pentru Copii

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign