Ce faceți, sărakilor? Mergeți la street food festival, protestați, petreceți? E foarte bine, dar BOR + Primăria Sectorului 4 vă dau clasă și v-arată cum se fac banii.

22 mai 2018 [Raiden] Bucurestii vechi

În timp ce lumea se ocupă cu viața, autoritățile locale continuă mutilarea și chiar distrugerea sitului istoric fundamental din dealul Patriarhiei: după intervenția brutală de acum câteva luni, ce a mai rămas din piatra cubică masivă și trainică așezată pe platoul din vârful dealului în anii ’30 e scos rapid și înlocuit cu piatră cubică ornamentală de foarte proaste calitate și aspect.

O lucrare inutilă și neavenită, întrucât:

1. Piatra cubică veche arăta excelent, trebuia doar îngrijită mai bine.
2. Ansamblul dealului Patriarhiei e zonă protejată, nu se pot insera materiale jalnice de bricolaj în sit istoric.

Când firma X, furnizor strategic, trebuie să facă profit, e dată la o parte cu maximă nesimțire istoria Bucureștiului. Tupeul autorităților și al BOR ar trebui să revolte lumea, dar totul ok, e distracție, ce mișto.

P. S.: poza e de acum câteva zile, când scriem postarea asta piatra cubică nouă, kitschoasă, e deja pusă. Eficiență!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign