Atelier de Mindfulness (3-7 septembrie)

27 august 2018 Andrei Slavuteanul Semnalari Culturale
cursuri mindfulness

Începe toamna cu gânduri bune! Vino din 3 septembrie la Atelierul de Mindfulness, pregătit de Fundația Calea Victoriei, și învață cum te poate ajuta această practică să-ți menții sau să-ți recapeți starea de calm, indiferent de provocările cotidiene. Cele cinci întâlniri au loc zilnic, de luni până vineri, de la ora 19.00, la fundație: str. C. A. Rosetti, 47, et. 1.

Cu rădăcini adânci în budism, dar nu numai, mindfulness este o filozofie (ṣi o practică) ce te angajează mai conştient în jocul vieṭii ṣi te ajută să te raportezi ṣi să fructifici mai eficient momentul prezent. Înveți, de asemenea, mai multe despre natura ta interioară, iar calitatea reacţiilor tale la mediul înconjurător creşte.

Practica mindfulness îți reamintește că ai libertatea să te raportezi mult mai armonios ṣi mai senin la realităţile existenţei şi că nu trebuie să fii sclavul reacţiilor automate.

Vei descoperi, printre altele, cum poți „fura” momente pe care până acum le iroseai în fiecare zi nefăcând nimic sau fiind pe pilot automat ṣi cum le poți transforma în timp valoros pentru tine, prin exerciṭii accesibile de mindfulness.

„Mindfulness este o filozofie democratică. Înṭelepciunea, compasiunea şi echilibrul nu sunt apanajul unor iniţiaţi, ele sunt accesibile tuturor celor care au disponibilitatea şi ştiu să folosească materialul propriu: gânduri, impresii, senzaţii, sentimente şi percepţii, şi să-l revalorifice. Totul printr-un plus de conştientizare.”, spune Eduard Bucescu, trainerul atelierului de mindfulness.

Dacă vrei să vii, înscrie-te pe contact@victoriei.ro și intră pe www.victoriei.ro să afli tot ce trebuie să știi despre acest curs.

cursuri mindfulness

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign