Piata Unirii la intersectia Bd. Bratianu si Calea Calarasilor

21 august 2018 Alex Galmeanu Bucurestii vechi

sursa-www.muzeuldefotografie.ro

Img.03 – Piata Unirii la intersectia intre Bd. Bratianu si Calea Calarasilor. Singura cladire existenta astazi este blocul art-deco din stanga imaginii.

Undeva in centru-dreapta trebuie sa fie intersectia dintre Bd. Bratianu si Calea Calarasilor, iar singura cladire reper este blocul art-deco inalt din departare stanga , bloc existent si astazi. Multe dintre cladirile de aici au disparut lasand loc unui bulevard mai larg si unor constructii socialiste ale anilor ’80 si a Magazinului Unirea.

Detaliu 03a – Piata si statia de tramvai

E  e E E foarte interesanta piata din centrul imaginii unde pare ca se vinde o gama foarte larga de produse, de la cosuri de paie, oale si tigai, pana la haine si tesaturi. Exista si un atelier de reparat si construit cantare in partea dreapta, iar totul pare ca se intampla in dreptul unei statii de transport in comun.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign