Binecuvântat fie Referendumul!

23 septembrie 2018 [Raiden] Societate

Binecuvântat fie Referendumul! Cetățeanul din imagine umblă prin stația de metrou Piața Unirii 2 urlând: „Pe 6-7 octombrie veniți la referendum și votați pentru căsătoria între un bărbat și-o femeie!”

Călătorii, inclusiv părinți cu copii mici, se uită-n altă parte, ba chiar se mută mai încolo pe peron, vizibil deranjați. Întrebat de ce face asta și dacă știe că nu a început campania electorală, tipul devine agresiv și spune că nu vrea să devenim „o țară de homosexuali”, că „drogații vor distrugerea familiei normale” și că oricine e împotriva referendumului e „homosexual”. Crede că cine nu-l lasă să tulbure liniștea publică e „plătit” și că „va veni ziua când homosexualii vor fi dați afară din țară”.

Toleranța creștină în acțiune. Asemenea persoane propagă discursul urii în spațiul public, dar aveți dreptul la opinie proprie. Confruntați membrii/fanii CpF, e clar că-s disperați că nici în 2 zile de votare nu strâng cvorum pentru validare.

Sub privirea Domnului!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign