Salubritate publică pe b-dul Magheru în 1959

23 noiembrie 2018 [Raiden] Bucurestii vechi

Salubritate publică pe b-dul Magheru în 1959, se stropea carosabilul în dreptul Hotelului Ambasador și Garajului Ciclop.

Nici fațadele clădirilor n-arătau rău. Desigur, erau mai noi atunci, dar chiar se îngrijeau de ele. În prezent, fațadele de pe b-dul Magheru, axă esențială a orașului, pică sau sunt acoperite de mesh-uri publicitare gigantice și totul arată ca un bâlci jalnic. Un bulevard central unde proprietățile sunt scumpe e murdar și dezolant pentru că autorităților locale și cetățenilor, în marea lor majoritate, nu le pasă. Lipsa de educație, lipsa de răspundere și ignoranța dăunează grav orașului. Cât timp vedem străzile ca simple culoare pentru mașini și clădirile care le bordează ca simple suporturi pentru publicitate outdoor nu vom avea un oraș ok și prietenos cu oamenii.

V-ați plimbat recent pe Magheru? Ce impresie v-a lăsat?

foto: arhiva Agerpres

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign