Gabriela Firea: Un singur autobuz a fost defect!

03 decembrie 2018 Bucurestii Vechi Si Noi Bucurestii noi

”Din păcate, nu se confirmă știrea că toate cele 30 de autobuze ar fi fost defecte”, a spus primarul general Gabriela Firea.

Dintre cele 30 de autobuze care au intrat în exploatare, numai unul ar fi înregistrat o defecțiune, care ar fi fost remediată pe loc, a declarat primarul general Gabriela Firea.

Edilul șef a reamintit faptul că autobuzele au o perioadă de garanție de 8 ani, asigurată de către firma de la care au fost cumpărate. Dar, conform înțelegerii cu sindicaliștii de la STB, fostă RATB, reparațiile curente sunt asigurate de către angajații STB, compania producătoare asigurând numai piesele de schimb.

”Această măsură a fost luată pentru a nu se ajunge la disponibilizări”, a susținut Firea.

Edilul Capitalei și-a exprimat regretul pentru faptul că unii lideri sindicali de la STB fac declarații care ar excede sferei lor de interes, în loc să fie preocupați de îmbunătățirea vizibilă a condițiilor de muncă și de investițiile masive care se fac la STB/RATB.

sursa-http://www.bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign