5 motive pentru a-ti promova website-ul in presa – Recomandari iXpr

28 ianuarie 2019 Andrei Slavuteanul Bucurestii noi
advertoriale ixpr

 

Nu este suficient doar sa scrii un advertorial, trebuie sa il si publici intr-un loc unde va avea parte de vizibilitate maxima si iti este garantat faptul ca ajunge la cat mai multi cititori. Insa, rezultatele bune nu pot sa apara daca advertorialele sunt publicate pe blog-uri de mana a doua sau pe site-uri unde traficul este foarte scazut. O idee foarte buna este promovarea prin advertoriale in presa.

Dupa cum bine stiti, site-urile de presa sunt cele mai accesate de catre cititori pentru a se pune la curent cu noutatile. Acesta este si motivul pentru care trebuie sa tintesti catre aceste site-uri intrucat vei putea obtine mai mult.

 

Cum scrii advertoriale pentru paginile de stiri?

 

Insa, atunci cand scrii un advertorial pe care sa il publici pe un site de stiri trebuie sa tii cont ca stilul pe care trebuie sa il abordezi este unul diferit. Nu trebuie sa uiti de faptul ca stilul abordat pentru advertorial trebuie sa se potriveasca celui de pe site-ul vizat. In general, publicul are trei cerinte mari si late: claritate, onestitate, atractivitate. Mesajul trebuie sa fie transmis clar si cat mai concis cu putinta. Publicul nu apreciaza lauda excesiva asadar, inainte de a publica advertorialul trebuie sa te asiguri ca nu ai folosit expresii in mod excesiv, nu ai facut o reinterpretare a realitatii. Advertorialul trebuie sa contina informatii ce pot fi verificate intrucat cititorul nu va aprecia momentul in care va afla ca produsul sau serviciul achizitionat nu se potriveste nicicum descrierii de pe site-ul de stiri unde l-a descoperit.  

Cu cat articolul reuseste sa se integreze mai bine in stilul revistei sau ziarului cu atat mai inalte vor fi nivelurile de acceptare si incredere din partea publicului. De aceea este bine sa faci cate un advertorial pentru fiecare publicatie in parte. Spre deosebire de reclamele unde repetitia este una obisnuita si o regula principala, advertorialele au o aparitie unica si fac parte dintr-o campanie de comunicare.

Specialistii in continut online pot sa redacteze advertoriale astfel incat sa fie modelate in functie de preferintele fiecarui client in parte astfel incat sa se furnizeze continut relevant. Un advertorial ofera informatii de valoare cititorului si nu se manipuleaza cititorul, este o publicitate mascata.

Un advertorial este un tip de reclama bine gandita si conceputa care imita formatul editorial dandu-se exact dupa formatul publicatiei in care va aparea. Pentru trusturile de presa, advertorialele trebuie sa fie scrise astfel incat sa imite stilul unei stiri de mare valoare pentru publicul tinta.

 

Motive pentru care sa publici advertoriale pe site-urile de stiri

 

Ca si client ai un control deplin asupra continutului ce va aparea in media. Tu oferi indicatii in ceea ce priveste continutul, forma finala a articolului platit si tu decizi care sunt aspectele cele mai importante care iti doresti sa apara. Link-urile inserate in articol iti construiesc un link building al site-ului tau ce ajuta foarte mult procesul SEO si astfel vei urca in clasamentul Google.

Advertorialul ramane permanent in trustul de presa iar publicul va avea mereu acces la informatiile continutului din advertorial. Astfel, se genereaza trafic chiar si dupa multa vreme. Afacerea va fi mult mai vizibila, treptat creste si audienta, numarul de vizitatori, autoritatea in Google dar si credibilitatea ca brand. Rezultatul? Va creste si numarul de vanzari, exact asa cum ai urmarit inca de la bun inceput. Cititorii se vor simti atrasi de informatiile prezentate in advertorial si nu se vor simti agasati asa cum se intampla in cazul unei reclame care nu le spune altceva decat sa cumpere.

Publicatiile mai mici preiau stiri si continut iar astfel cresc si sansele ca advertorialul tau sa fie preluat si distribuit deci, mai multi vizitatori pentru site-ul tau. Mai mult de atat, cititorii publicatiei unde ti-ai publicat advertorialul vor dori sa faca cunoscut si altora informatiile prezentate iar astfel vei avea parte de reclama gratuita pentru mai mult timp si asta datorita publicarii unui simplu advertorial pe un site de stiri.

 

Articol scris de iXpr.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign